top of page

Hoe is het nu met... Eric Storms

Ik ben Eric Storms, 29 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Alkmaar, maar woon sinds 2010 in Amsterdam. Na mijn studie ben ik daar blijven hangen en vanuit het roeien ben ik bij de ASU terechtgekomen. Dit begon met de wekelijkse zwemtrainingen van Erik en Bas, maar inmiddels ben ik ook vaste klant bij de hardlooptrainingen van Dennis.


Sinds het uitbreken van Corona is het lastiger om in groepsverband te trainen, wat natuurlijk heel jammer is. Ik train regelmatig met Wim-Jan en John en recent zijn ook de donderdagtrainingen van Dennis weer opgestart.


Op dit moment ben ik aan het trainen om hopelijk nog een aantal competitiewedstrijden mee te kunnen doen met Heren 2 of Heren 3. Daarnaast richt ik mij op de IM 70.3 van Maastricht en heb ik me over laten halen om de marathon van Amsterdam te gaan volbrengen in oktober.


Ik zou graag willen afsluiten met een vraag voor Esther, Nienke en Annabel: wanneer zien we jullie weer op de donderdag? De openingstijden van de terrassen worden verruimd, dus het afsluitende biertje kan gewoon weer routine worden!
52 weergaven1 opmerking
bottom of page