top of page

Nieuwe partner: Training Tweaks

Beste ASU '11 atleten,


Net als jullie ben ik, Wouter Dijkshoorn, lid bij ASU '11 en doe ik graag aan triathlon! Naast dat ik zelf actief ben in de sport help ik anderen ook op weg naar hun (triathlon)doel. Met Training Tweaks richt ik me op train de trainer activiteiten, het verzorgen van trainingen & clinics en het begeleiden van atleten.

De ASU '11 organiseert haar trainingen door samen te werken met partners. Als nieuwe partner van de ASU '11 wil ik jullie aanbieden om deel te nemen aan de triathlon specifieke trainingen die wij met Training Tweaks organiseren. Dit doe ik samen met mijn collega's Matthijs, Young en/of Marthe.Zo kan je op intensiteit de triathlon vaardigheden eigen maken in een zo'n specifiek mogelijke situatie zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je fiets gestolen wordt of dat je de trap thuis nog op of af hoeft te rennen. Dit doe je samen met collega triatleten waardoor je ook van elkaar leert. Daarnaast krijg je van ons uiteraard feedback op jouw triathlonskills en techniek binnen de drie disciplines. Hier vind je het overzicht van het programma in 2021. De trainingen zijn op dinsdagavond en telkens met een ander thema. Je kan deelnemen aan de trainingen door hier in te schrijven voor een specifiek trainingsmoment via de website. Geef aan bij type atleet 'ASU '11 atleet'.


Wie weet tot op de training, ander ASU '11 moment of op de volgende triathlon!


Groetjes, Wouter

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page